GROPILE MANGALIEI – Album FOTO, partea I

1
819
gropi-statia-taxi-sens3

“GROPILE MANGALIEI” se intitulează albumul foto pe care îl inaugurăm astăzi, album dedicat special administrației locale din Mangalia, – Consiliului municipal și Primăriei -, pentru a vedea și aleșii noștri cum dau – la propriu – oamenii în gropi prin oraș, fie că e vorba de stația de taximetre de la sensul giratoriu, (în buricul târgului!), fie că sunt aceleași gropi din cartierul Coloniști care se refac și cresc, cu încăpățânare, odată la patru ani, de parcă ar fi programate! A fi, sau a nu fi…(reparate?). Aceasta-i întrebarea. Până atunci, uitați-le că sunt:

gropi-statia-taxi-sens4 gropi-statia-taxi-sens5 gropi-statia-taxi-sens6 gropi-statia-taxi-sens7 gropi-statia-taxi-sens8 gropi-statia-taxi-sens9 gropi-statia-taxi-sens11 gropi-statia-taxi-sens16 gropi-statia-taxi-sens17 gropi-statia-taxi-sens19 gropi-statia-taxi-sens20 gropi-statia-taxi-sens21 gropi-statia-taxi-sens23 gropi-statia-taxi-sens25 gropi-statia-taxi-sens26 gropi-statia-taxi-sens27 gropi-statia-taxi-sens29

gropi in mangalia

Pe strada Horia, Closca si Crisan:

gropi-colonisti1 gropi-colonisti2 gropi-colonisti3 gropi-colonisti4 gropi-colonisti5 gropi-colonisti6 gropi-colonisti7 gropi-colonisti9 gropi-colonisti12

Invităm și pe alți cititori ai ziarului online MangaliaNews.ro, mai ales șoferii, să ne trimită pe adresa de e-mail [email protected] fotografii sau filmulețe, ca să completăm Albumul cu gropile din orașul nostru european, ca să avem cât mai multe amintiri locale, mai ales acum, înainte de alegeri!

Poate inventăm și tratamente originale cu nămol, în gropile Mangaliei…, după modelul de mai jos, cine știe?

sa tot dai in gropi - Copy

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, Marti, 5 aprilie 2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Aspectul degradat al domeniului public este primul indicator al corupției unei administrații corupte. La fel de bine se pot adăuga la acest album și trecerile de pietoni care s-au șters și nu au mai fost revopsite, care au avut drept consecință, zilele trecute, accidente rutiere.

Leave a Reply