Viaţă grea pe capul lui Cristian Radu: Consilierii PSD au boicotat şedinţa de consiliu!

1
569

REPLICA: PNL acuză social-democraţii că blochează proiectele!

radu_cristian-

Cristian Radu.

Scandalul continuă la Mangalia! Organizaţia Mangalia a Partidului Naţional Liberal acuză aleşii locali ai PSD că blochează şedinţele de Consiliu Local la care ar trebui adoptate proiecte de interes pentru comunitate.

Ultimul exemplu este şedinţa ordinară convocată ieri, 28 martie a.c., de la care consilierii PSD au absentat, „refuzând astfel să dezbată şi să aprobe mai multe proiecte importante, printre care: acordarea de loturi gratuite de case pentru tineri, burse pentru elevi, repartizarea de locuinţe ANL, precum şi alte măsuri cu caracter social”, au transmis liberalii.

În aceeaşi şedinţă a Consiliului Local Mangalia ar fi trebuit validate mandatele noilor consilieri locali, în urma demisiilor foştilor aleşi, Leonard Tănase şi Cristian Drăgan, (ambii aleşi în 2012 pe lista PNL), precum şi Levent Beghim, ales pe listele fostului PDL.

„Organizaţia PNL Mangalia face apel la consilierii social-democraţi să îşi respecte mandatele primite din partea cetăţenilor la alegerile din 2012 şi să se prezinte la şedinţele Consiliului Local, convocate de primarul municipiului. Respectarea legii şi a statutului de ales local trebuie să primeze în faţa oricăror jocuri politice şi interese electorale conjunturale”, se mai precizează în comunicatul PNL.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Rocsana CRISTEA, replicaonline.ro, 29.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Asta-i vrajeala pentru naivi domnule primar!!! Este o asa fratie intre PNL si PSD ca lucrurile va merg struna! Nu v-am auzit niciodata sa luati atitudine vis-a-vis de firma Polaris a lui Eduard Martin care jupoaie locuitorii Mangaliei cu preturile incasate pe colectarea gunoaielor neridicate cu zilele! Dar banii si-i incaseaza de la promarie ca pe un serviciu de lux!!!
    USL= PSD + PNL, traieste… si traieste bine la Mangalia!

Leave a Reply