Ora Pământului, sărbătorită  și la Mangalia

0
624

OraPamantului-martie2016

Primăria Mangalia, împreună cu Asociația Română pentru Reciclare vă așteaptă sâmbătă, 19 martie, pe platoul din fața Casei de Cultură, între orele 20:30 și 21:30, la evenimentul Stinge Lumina! Învață să vezi!”

Manifestarea, organizată prin programul „Patrula de Reciclare”, este dedicată Orei Pământului, un eveniment care are loc anual, la nivel internațional, în ultima sâmbătă a lunii martie. Scopul „Orei Pământului” este sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Acțiunea constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

La Mangalia, toți participanții prezenți pe platoul din fața Casei de Cultură sunt invitați să se înscrie la o tombolă cu premii, aducând cu ei becuri uzate, care vor fi colectate în vederea reciclării. „Patrula de Reciclare” este programul național de educație de mediu desfășurat de Asociația Română pentru Reciclare RoRec în învățământul pre-universitar din România, cu avizul Ministerului Educației Naționale și în parteneriat cu Inspectoratele școlare locale.

Patrula de Reciclare este o echipă națională de zeci de mii de profesori, copii și tineri care încurajează colectarea responsabilă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) în comunitățile lor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 17.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply