VIDEO Campanie online pentru promovarea rolului femeilor în administrația publică și în societate

0
614
mihai-sorin-video-rolul-femeilor
Profesorul Sorin Mihai:
Am avut onoarea de a participa la campania inițiată de domnul senator Ion Toma, prin care se promovează rolul femeilor în administrația publică și în societate, în general. Schimbarea mentalităților, înțelegerea faptului că ne completăm și suntem puternici numai împreună, toleranța și respectul reciproc sunt valori la care ader cu toată convingerea.
Sunt bucuros că, la rândul meu, am avut ocazia să îl provoc pe domnul profesor universitar Sorin Mihai Cîmpeanu, un om extraordinar din toate punctele de vedere.
Dar cine ar putea vorbi despre rolul femeii mai bine decât o reprezentantă a sexului frumos, cu o carieră de succes? Cineva care ne poate sprijini să promovăm mai puternic Mangalia și pentru faptul că s-a născut aici.
O provoc, de asemenea, pe Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscută cu numele de scenă INNA, să ne spună trei lucruri pe care le consideră atuuri ale femeilor în viața de zi cu zi.
„Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu.” – Mahatma Gandhi”.

Campania noastra continua!
De aceasta data, cel care a dat curs provocarii este profesorul Sorin Mihai, un om extraordinar, profesionist veritabil care a decis totodata sa se implice in mod activ in comunitatea sa, incercand sa aduca o schimbare in bine in Mangalia. Il felicit pentru curajul sau si totodata sunt bucuros pentru ca ni s-a alaturat in aceasta campanie, oferind argumente solide in sustinerea punctului sau de vedere. Va invit, asadar, sa ascultati mesajul sau!
Ion Toma: https://www.facebook.com/ion.toma.79/videos/1013652508729593/

MangaliaNews.ro, 14.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply