Voi ce faceți în acest weekend, la Mangalia?

1
982

cinema-pescarus-mangalia2“Am intrat în weekend. Împreună cu familia mea caut relaxare, divertisment, momente de respiro. Probabil va ploua în continuare. De plimbare pe faleză nu poate fi vorba (chiar dacă personal nu mă deranjează plimbarea prin ploaie, faleza se va termina la Paște; de Crăciun ar fi fost o minune). Să mergem la un film? Sau la teatru? Evident, pentru așa ceva trebuie să ajungem la Constanța. Mangalia nu mai are.

A fost Cinema Pescăruș. Nu mai este decât o clădire în paragină.

cinema-pescarus-mangalia4

Casa de Cultură ar putea găzdui spectacole de teatru. Și în oraș sunt trupe de teatru. Amatori sau nu – sunt. Și își doresc să fie susținuți, promovați.

Casa de cultura Mangalia mozaic-05 (Small)

Își doresc să fie pe scenă, dar edilii noștri sunt ocupați cu altceva – să se certe. Eu aș zice și că nu prea sunt interesați de cultură, deși „scene” își fac adesea”.

Prof. Mihai Sorin.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 05.03.2016.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. S-au evaporat milioane de euro de peste 25 de ani incoace din bugetele Mangaliei. Nicio administratie nu a fost in stare sa construiasca o sala polivalenta unde sa se poata viziona un spectacol de teatru, estrada, sportiv, etc, in conditii decente si care sa atraga publicul de toate categoriile.
    Se ,,bate saua,, ca Mangalia va fi oras european. Deocamdata, Mangalia moare incet dar sigur. Totala lipsa de imaginatie in ceea ce priveste orientarea turistica a unui oras care ar putea valorifica din plin vestigiile unei antichitati recunoscute iar tergiversarea scoaterii la lumina a vechii cetati si eventualul fiasco ce se prefigureaza va da lovitura finala unui oras anost care in afara sezonului estival devine chiar lugubru. Te doare sufletul de ceea ce se intampla si cand vezi prostia politica ce ce indruga verzi si uscate ti se face sila. Mangalia ve renaste dar in nicun caz cu actualii trepadusi politici ce se dau coate in coate care pe unde poate !

Leave a Reply