Vino în echipa DansArt Studio!

0
2155
DansArt-Studio-Mangalia
Echipa DansArt Studio se prezintă:
Instructori, copii si parinti, formeaza Echipa DansArt Studio, o echipa de succes, ce a reusit sa cucereasca scene din intreaga tara si sa castige concursuri nationale si internationale! 
Vrei si tu sa faci parte din Familia DansArt? Acum este momentul sa ni te alaturi!
Fiecare nou inscris va fi incadrat in functie de categoria de varsta (3-5 ani, 6-7 ani, 8-9 ani, 10-12 ani, 13-16 ani) dar si de nivel potrivita: incepatori, intermediari si avansati. Pentru o mai buna evolutie si pentru atingerea potentialului maxim, niciodata nu se lucreaza in aceeasi grupa cu elevi de varste si nivele diferite! In functie de talentul si daruirea fiecaruia, in functie de nevoi si dorinte, noi vom reusi sa atingem potentialul maxim al fiecarui membru.
La scoala noastra, toti participantii vor invata diverse stiluri de dans: modern, sportiv, contemporan, streetdance, majorete, latino, breakdance etc., astfel incat fiecare isi va putea regasi stilul preferat.
Membrii clubului nostru vor primi echipamentul pentru antrenament si costumele pentru evenimente, intrucat acestia vor avea sansa sa participe atat la spectacole, cat si la concursuri nationale si internationale, sa danseze la nivel de hobby sau chiar pentru a deveni profesionisti!
Munca si distractie,
Disciplina si relaxare,
Educatie si bucurie,
Concursuri si succese.
Toate intr-un singur loc: DansArt Studio!
Pentru informatii si inscrieri:
https://www.facebook.com/DansArtStudio/?fref=ts
Telefon : 0755.797.895
https://www.facebook.com/DansArtStudio/videos/773892426075941/
Vezi și articolul: Copiii de la DansArt Studio Mangalia, premiati la concursul DanceStar 2016 – Bucuresti (galerie FOTO)

MangaliaNews.ro, 05.03.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply