Solicitarea Parohiei „Adormirea Maicii Domnului“ din Mangalia de a amenaja un cimitir, respinsă de APM Constanţa

0
678

Parohia-Adormirea-Maicii-Domnului-Mangalia

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa a respins solicitarea Parohiei „Adormirea Maicii Domnului“ din municipiul Mangalia, care intenţiona să amenajeze un cimitir pe strada General Vârtejanu nr. 5.

În urma analizării documentaţiei depuse, a localizării amplasamentului în planul de urbanism şi în raport cu poziţia faţă de ariile protejate, zone-tampon, monumente ale naturii sau arheologice, zone cu restricţii de construit, zona costieră, APM Constanţa a respins solicitarea de mediu pentru proiectul „Amenajare locuri de veci“, propus a fi amplasat în municipiul Mangalia, strada General Vârtejanu nr. 5.

„Prin comunicarea nr. 6501RP/06.02.2014, Agenția pentru Protecția Mediului Constanţa a transmis necesitatea completării documentației înaintate. În conformitate cu prevederile capitolului VIII, art. 49, alin. (1) din Ordinul MMP nr. 135/2010 pentru aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluării impactului asupra mediului pentru proiecte publice şi private, în cazul în care titularul proiectului nu pune la dispoziţia autorităţii competente pentru protecţia mediului toate informaţiile necesare emiterii acordului de mediu în termen de maximum doi ani de la data solicitării acestora, solicitarea se respinge.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, miercuri, 2 martie 2016.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply