MANGALIA Ședintă de Consiliu local convocată astăzi de consilierii PSD

0
628
COMUNICAT DE PRESA PSD MANGALIA:

sedinta-23.02.2016

“Radu Cristian MINTE din nou! Ședință convocată astăzi de consilierii PSD.
Deși sumele exorbitante, fără egal în România, plătite nejustificat către avocați, au ieșit la iveală, Primarul Radu Cristian, nu înţelege să renunțe la obiceiul de a dezinforma și de a minți cetățenii orașului nici în al doisprezecelea ceas. Nimic surprinzător întrucât dezinformarea, minciuna, jignirile și șantajul au devenit un mod de viață pentru el.
MINTE FĂRĂ PIC DE RUȘINE locuitorii, spunând că activitatea Mangaliei este blocată datorită refuzului consilierilor de a vota bugetul. O nouă minciună marca Radu Cristian și o jignire adusă consilierilor locali care, prezenți în ședința de consiliu din data de 15.02.2016, au votat în majoritate bugetul pentru acest an.
ADEVĂRUL este că bugetul nu a fost votat așa cum ar fi vrut Radu Cristian, sumele aberante alocate de acesta pentru contractele cu avocații și spații verzi fiind direcționate, prin amendamente depuse de consilierii PSD, către învăţământ și lucrări de asfaltare totală a orașului, pe care consilierii le-au considerat prioritare pentru Mangalia în fața onorariilor plătite unor avocați care pierd procese.
Domnul Primar s-a prevalat de faptul că amendamentele au fost trimise pe email și nu depuse în scris, din dorința de a le anula, deși au fost votate de majoritatea consilierilor, putând în acest fel să cheltuie în continuare banii pe avocați și spatii verzi. O altă găselniță tipică lui Radu Cristian, deoarece pană acum, pe toată durata mandatului său, amendamentele au fost trimise prin email fără nici o problemă.
MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ fără să-i pese că noi, cei care locuim în Mangalia și ne ducem copiii la școlile din acest oraș, ne dorim străzi asfaltate și instituții de învăţământ decente.
RADU CRISTIAN este cel care BLOCHEAZĂ ACTIVITATEA MANGALIEI, iar pentru a demonstra această mascaradă penibilă, am convocat pentru astăzi, 23.02.2016, o ședință a Consiliului Local în care vom depune amendamentele în scris sau sub orice altă formă reușește să mai inventeze Primarul dezinformator. 
Ne dorim să înțeleagă, o dată pentru totdeauna, că dorința locuitorilor din Mangalia este suverană, iar aceștia își doresc străzi asfaltate și instituții de învățământ decente, nu onorarii imense pentru avocați.
Cu stimă,
Organizația PSD Mangalia“. 

Marti, 23.02.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply