Primarul Mangaliei, apel către consilieri, să voteze bugetul şi continuarea proiectelor pentru care s-au pierdut banii europeni – UPDATE

0
647
radu_cristian
REPLICA: Emoţii mari pentru primarul Mangaliei, Cristian Radu! În cursul zilei de azi, edilul a convocat Consiliul Local în şedinţă ordinară, începând cu ora 14.00. Printre punctele înscrise pe ordinea de zi se regăsesc proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului pe anul 2016, la acest capitol fiind incluse şi finalizarea proiectelor pentru care municipalitatea a pierdut fondurile europene întrucât nu s-a reuşit finalizarea lor la termen. Întrucât este un subiect sensibil, primarul face apel, înaintea şedinţei, ca aleşii locali să voteze bugetul şi implicit alocarea de fonduri pentru finalizarea proiectelor, conform Legii finanţelor publice locale. “Apelul este să fie lăsate disputele deoparte, să se voteze pentru finalizarea proiectelor, iar după această şedinţă important se pot continua certurile politice, numai să reuşim să terminăm lucrările începute”, au transmis reprezentanţii Primăriei Mangalia.
Tot în şedinţa de azi, un alt proiect se referă la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul curent al SC GOLDTERM Mangalia S.A., dar şi proiectul de hotărâre privind utilizarea excedentului bugetului local pe anul 2015. Întrunirea va începe la ora 14.00, în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia.

Update:

Şedinţa s-a încheiat, bugetul fiind aprobat cu amendamente. Astfel, s-au aprobat bani pentru proiecte, dar nu sumele propuse de primar, ci diminuate.
De asemenea, consilierii au diminuat şi sumele prevăzute pentru sistemul de supraveghere video, cât şi pentru întreţinerea spaţiilor verzi.
replicaonline.ro, luni, 15 februarie 2016.
piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply