Primarul Radu Cristian, despre ședinta de Consiliu Local de luni

0
610
     mangaliacristianradu
     Radu Cristian:
     “Consilierii locali din Mangalia au dezbătut şi votat astăzi bugetul Mangaliei pe anul în curs. Din păcate, interesele electorale şi-au pus serios amprenta asupra modului în care au fost direcţionate resursele bugetare. După cum ştim cu toţii, Consiliul Local decide cum se cheltuie banul public.
     Primarul doar execută ceea ce votează cei aleşi de cetăţenii oraşului, în Consiliul Local. La începutul şedinţei, am făcut apel la stimabilii consilieri (vezi video) să lăsăm deoparte, cu toţii, luptele politice, măcar acum, când este vorba de banul public. Am sperat degeaba! Ei au venit cu hârtiuţa scrisă de la partid şi au împărţit banii oraşului pe criterii electorale. Au tăiat fonduri de la proiectele europene în derulare, dar şi de la sistemul de supraveghere video, care urmează să fie pus în funcţiune, în perioada următoare.
     Cu toate acestea, eu îi asigur pe locuitorii Mangaliei că voi face toate demersurile legale pentru a finaliza proiectele începute cu bani europeni, iar în acest an vom demara alte proiecte de infrastructură, cu fonduri UE sau guvernamentale.
     La şedinţa de astăzi, au fost prezenţi mai mulţi părinţi ai elevilor de la Şcoala nr. 5, care au cerut să se mansardeze clădirea unităţii de învăţământ. Am stabilit să ne vedem zilele următoare pentru a identifica şi aplica cea mai bună soluţie pentru elevi şi cadrele didactice”.

     VIDEO, aici: https://www.facebook.com/cristian.radu.33/videos/825696074224103/


MangaliaNews.ro, 16.02.2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply