E BINE SĂ ȘTIM! Ce sunt cuptoarele cu microunde

0
1000

arunc-cuptorul-cu-microunde
Cuptoarele cu microunde sunt dispozitive care transformă alimentele perfect sănătoase şi proaspete, pline de vitamine şi ingrediente naturale, în nişte substanțe complet lipsite de nutrienţi. Dar asta nu este tot, acest aparat, de asemenea, radiază. Această radiaţie poate cauza o serie de boli, cum ar fi tumorile, dar şi diabet, cancer, boli de inimă, depresie, rinichi afectaţi, tulburări hepatice şi altele. Aceste boli sunt cauzate de expunerea la substanţe chimice toxice din alimentele iradiate.

Razele din cuptoarele cu microunde au fost numite iniţial “raze radar”, atunci când au fost comercializate pentru prima dată, în 1970.
Potrivit timefornaturalhealthcare, ”cuptorul cu microunde este dispozitivul morţilor vii”. Oamenii care folosesc cuptorul cu microunde în fiecare zi sunt supuşi riscului de a suferi de boli degenerative, de obezitate şi de moarte rapidă.

În lista de mai jos, găseşti cele mai noi descoperiri ştiinţifice despre produsele alimentare încălzite în cuptorul cu microunde:

– Alimentele încălzite în cuptorul cu microunde pierd 60-90% din energia vitală, iar cuptorul cu microunde accelerează descompunerea structurală a produselor alimentare;
– Cuptorul cu microunde creează substanţe cancerigene în lapte şi cereale;
-Cuptorul cu microunde degradează elementele de bază ale produselor alimentare, cauzând probleme în digestie;
-Cuptorul cu microunde schimbă chimia alimentelor, care poate crea bariere în compoziţia limfatică şi degenerarea capacităţii organismului de a se proteja impotriva creşterilor cancerigene;
-Cuptorul cu microunde condiţionează creşterea numărului de radicali liberi;
-Alimente încălzite la microunde provoacă probleme cardiace şi digestive;
-Alimentele încălzite la microunde scad capacitatea organismului de a utiliza complexul de vitamine B, C şi E.

sursa: Vali Petcu, 3 dec.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply