TELEGRAF: Directoarea SPAC Constanța, împușcată în zona capului, la Paris

0
939

“Noroc că sora mea nu s-a pierdut și a continuat să conducă”.

directoareaspacconstantaimpuscata

Șefa Serviciului Public Administrare Creşe Constanța, Cezara Popescu, este în afara oricărui pericol și va reveni acasă cel târziu marți.

În mijlocul infernului de la Paris s-au aflat și constănțeni. Directoarea Serviciului Public Administrare Creşe (SPAC), Cezara Popescu, era în vizită la sora ei, stabilită de câțiva ani la Paris, și în timpul atacurilor teroriste se afla în mașină cu sora și două prietene din România care o însoțiseră în scurta excursie. A acceptat să ne vorbească despre cumplita experiență.

“Aveam muzica în surdină și de afară se auzeau câteva pocnituri. Am început să căutăm cu privirea sursa zgomotelor. Credeam că sunt artificii. Și atunci am auzit gloanțele șuierând. Unul dintre ele m-a lovit în mână și la cap. Norocul nostru a fost că sora mea, care conducea, nu s-a pierdut și a apăsat accelerația. Dacă se bloca, muream toate acolo. Am văzut că sunt plină de sânge și am spus că am fost împușcată. Sora mea iar a dat dovadă de sânge rece și a condus spre cel mai apropiat spital.

Continuarea, în telegrafonline.ro

Duminică, 15 noiembrie 2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply