Cât de sigure sunt clădirile ce au fost izolate cu polistiren?

0
685

Inginerii ne arată cea mai frecventă greșeală a muncitorilor.

polistiren

Accidentul de la Colectiv a adus in discutie inclusiv calitatea polistirenului folosit atunci cand sunt izolate cladirile.
Reprezentantii ‘‘Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Polistiren” sustin ca tot materialul folosit acum in constructii, are capacitatea de a proteja contra actiunii focului. Atrag insa atentia ca daca adezivul folosit de muncitori nu este aplicat corect atunci exista riscul ca flacarile sa se extinda. Asadar mare grija, cu ce mesteri lucrati.
Inginerul Gabriel Bratu ne arata cum ar trebui sa se lucreze corect dar si care este cea mai frecventa greseala a muncitorilor.

Gabriel Bratu, inginer firma de constructii: Punerea adezivului pe placa de polistiren se face cu un cordon de minim 5 cm latime si 3 puncte pe centrul placii. Atunci cand placa este aplicata pe stratul suport, prin presarea acesteia, adezivul trebuie sa acopere minim 45% din suprafata placii. Gresit. Punerea adezivului in opera cum se vede, permite ventilarea aerului in spatele placii si circularea mai rapida a focului.

Continuarea, AICI. 12.11.2015.


 

 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply