Manifestații în toată țara împotriva politicienilor și în memoria victimelor de la clubul Colectiv

0
832

AGERPRES: Peste 20.000 de manifestanți au participat, miercuri seară, la proteste de stradă în Piața Universității, la Palatul Parlamentului și la clubul Colectiv din București, ei scandând împotriva politicienilor și în memoria victimelor care au murit în urma incendiului.

manifestațiiîntoatățara

 

* După ora 18,00, manifestanții au ocupat mijlocul bulevardului Nicolae Bălcescu, circulația rutieră în zonă fiind întreruptă.
Protestatarii au afișat pancarte pe care se putea citi: “Pentru crimă și hoție, noi vă vrem la pușcărie”, “Jos labele de pe justiție”, “Iohannis nu uita, țara nu este a ta”. Au scandat lozinci împotriva clasei politice — “Jos sistemul mafiot”, “Toate partidele, aceeași mizerie”, “Nicăieri justiție, peste tot corupție”, “Jos Parlamentul”, “Parlament penal, marș la tribunal”.
* Cei mai mulți s-au deplasat apoi către Piața Constituției, unde a fost afișat un banner cu mesajele “De 26 de ani, furați prin rotație”, “Groparii României”. Ei au scandat “Parlament penal”, “Dizolvare”, “Plecați cu toții”, “Demisia”, “Hoții, hoții”.
Manifestanților le-au fost împărțiți fluturași prin care oamenii sunt îndemnați să aplice pe o platformă online, să facă nominalizări și să voteze persoane în diferite funcții de conducere și administrare.
“Degeaba îi dăm jos pe ăștia de acum dacă nu găsim pe alții mai buni care să le ia locul. Nu trebuie lăsați oameni incompetenți să ajungă la putere pe spinarea noastră. Împreună putem găsi și susține oameni corecți, care merită acele funcții. Oamenii care își asumă responsabilități în fața poporului, nu a partidelor politice”, scria pe fluturași.

Continuarea, pe AGERPRES.RO, Joi, 5 nov.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply