Solidaritate cu victimele incendiului din Clubul Colectiv

0
724

Solidaritate cu victimele incendiului din Clubul Colectiv

Sute de bucureşteni au aprins candele la intrarea în Club Colectiv.

Hoteluri, farmacii, clinici şi psihologi s-au oferit să ajute răniţii şi familiile îndurerate.

În urma incendiului din clubul Colectiv, soldat cu 30 de morţi şi peste 180 de răniţi, mai multe companii – de la farmacii, agenţii de turism, hoteluri din Bucureşti la psihologi – s-au arătat solidare cu tragedia petrecută în noaptea de vineri, 30 octombrie, în Bucureşti şi oferă servicii gratuite pentru victimele incendiului şi rudele apropiate acestora.
UPDATE: Ionuţ Oprea a realizat un document care centralizează în timp real nevoile spitalelor, rudelor şi medicilor şi ale asistentelor implicaţi în incendiul de la Colectiv. Acesta poate fi accesat aici (sau apăsând click pe fotografia de mai jos). De asemenea, sunt notate şi alte companii care s-au oferit să sprijine gratuit familiile şi rudele victimelor: cu alimente, asistenţă juridică sau transport.

„Am făcut o listă cu spitalele, în care vă rog să adăugaţi nevoile actuale pe care le ştiţi, bazate pe informaţii sigure, cu ajutorul funcţiei „Insert comment“ (click dreapta pe căsuţa pe care vreţi să o comentaţi) sau trimiţând un e-mail la o adresa creată special pentru asta: [email protected]“, a scris Ionuț pe pagina sa de Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/nx3l26, 1 nov.2015.

 

 

 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply