Lansări de carte la salonul literar Axis Libri din Galați (FOTO)

0
688
Lansare de carte Dora Alina Romanescu4
Scriitoarea Dora Alina Romanescu, membră a Uniunii Scriitorilor din România a fost invitată, joi, 29 octombrie 2015, la Salonul literar AXIS LIBRI din cadrul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” Galați, unde i s-au lansat romanul „Blestem” și volumul de povestiri „Pe drumul dorului și al destinului”.
Fișa de autor a scriitoarei de la malul mării a fost prezentată de prof. dr. Zanfir Ilie, directorul Bibliotecii Județene „V.A.Urechia”. Alături de prozatoarea din Mangalia au participat alți trei scriitori, invitați și ei la acest eveniment.
Recenziile celor două cărți ale Dorei Alina Romanescu lansate în cadrul Salonului Literar AXIS LIBRI au fost prezentate  cu profesionalism de cronicarii Bibliotecii „V.A.Urechia”. Activitatea a fost moderată de profesorul, scriitorul erudit, Theodor Parapiru, care a  venit cu completări critice, pertinente pentru fiecare autor prezentat în acea seară.
Participarea  Dorei Alina Romanescu la acest important eveniment este un pas important în activitatea sa literară. Criticul literar A. G. Secară, în cuvântul său, a subliniat că maniera de expunere a situațiilor dramatice, modul de prezentare a personajelor, pasiunea și duioșia acestora, echilibrarea acțiunilor reale cu cele de ficțiune o apropie pe Dora Alina Romanescu de Liviu Rebreanu și în special de Ion Agârbiceanu.
Diploma de Excelență ce i s-a acordat este dovada recunoașterii sale pe tărâmul cuvântului scris și a fost cel mai de preț dar primit de prozatoarea de la malul mării pentru 1 noiembrie,  ziua sa de naștere.
La multi ani, Dora Alina Romanescu!

MangaliaNews.ro, 1 nov.2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply