Tort cu… „broscuţe“ la nunta campionului balcanic Ciprian Broască (galerie Foto+Video)

0
938

ANSAMBLUL „PLAI CU DOR“ A FURAT MIREASA.

Ciprian Broască, preşedintele Clubului Sportiv Noua Generaţie Mangalia, la care activează şi ca antrenor, şi ca sportiv, s-a însurat, evenimentul având loc la Mangalia. Frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiesc, de cinci ani, Ciprian şi aleasa inimii sale, Elena Bruncher, s-a materializat prin căsătoria dintre cei doi. Petrecerea a fost una plină de surprize, pe măsura inventivităţii mirelui, care a dorit să aibă o nuntă de neuitat, desprinsă din basme.

broasca1-ciprian-broasca-elena-broasca-marius-mitric-ramona-mitric

Preşedintele CS Noua Generaţie a plănuit evenimentul în secret, foarte puţină lume ştiind că, în ziua în care Carol, rodul iubirii dintre Ciprian şi Elena, va împlini doi ani, va avea loc şi nunta. Însăşi mireasa a aflat doar cu zece zile înainte! Ciprian Broască s-a ocupat în amănunt de toate detaliile organizatorice şi i-a dezvăluit totul Elenei atunci când a dus-o, la o casă de modă din Mangalia, să probeze o rochie, care, la faţa locului, s-a dovedit a fi cea de mireasă. Elena a avut o mare surpriză şi a lăcrimat de fericire.
 
Surprizele nu aveau să se oprească însă aici. Unora dintre cei peste 80 de invitaţi Ciprian le-a spus că îi cheamă la ziua fiului său, la restaurantul „Alutus“ din Mangalia, pentru ca, odată ajunşi acolo, invitaţii să constate că sunt întâmpinaţi de fapt de un mire şi de o mireasă, care le rezervaseră rolul de nuntaşi! Aşa e Ciprian, plin de surprize, iar pe cea mai mare de până acum a oprit-o pentru nunta sa.

„Je t’aime“…

Cititi continuarea în ziuaconstanta.ro.


MangaliaNews.ro, 17.10.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply