„Spirit cabalin”, vernisaj inedit la „Gala Sporturilor Călare”, de la Mangalia

0
741

spiritcabalinmangalia101stiri

Grațiela GHEORGHE CARAGICU, 101stiri.ro: „Spirit cabalin”, vernisaj inedit la „Gala Sporturilor Călare”, de la Mangalia.

Publicul pasionat de competiții și alte activități hipice, dar și de artă plastică a (re)descoperit frumusețea picturii de inspirație ecvestră, în cadrul unui eveniment special, în aer liber, care a marcat, în weekend-ul 12-13 septembrie, startul festivităților din cadrul „Galei Sporturilor Călare” de la Mangalia, cu prilejul redeschiderii hipodromului.

Întreaga suită de manifestări de la Hipodromul Mangalia – spectacole, colecții de mașini de epocă, expoziție de mașini de lux, expoziție de pictură, de harnașamente și echipamente de echitație, defilări de trăsuri și concursuri culinare, degustări de vinuri – a fost organizată de Arena Eqcvestria, prin administratorul Alexandru Nănescu, cu susținerea Asociației Litoral Delta-Dunării.

Astfel, sâmbătă, 12 septembrie, vernisajul expoziției de pictură și grafică „Spirit cabalin”, ediția a II-a, a încântat din nou publicul, de această dată la Mangalia, după succesul întregistrat la Arena Eqcvestria din Constanța, de la finele lunii august. A fost un happening în natură, în perfectă amonie cu tema expoziției, care a adus în fața iubitorilor de artă și de activități ecvestre superbele lucrări ale celor 11 expozanți.

Și-au prezentat creațiile: Mirela (Mira) Turtoi, Karl Robert Perko, Ana-Maria Perko, Radu Horobăț, Gheorghe Caraiman, Georgiana Mădălina Jiji, Gheorghe Dragomir, Alexandru Ghinea, Vasile Munteanu, Liliana Lazăr și Cornelia Sârbu, mulți dintre aceștia fiind și membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, Sucursala Constanța.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, AICI. Luni, 14 sept.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply