EXCLUSIV! Scrisoarea fiului către tatăl său, tânăr pensionar (FOTO)

1
1025
andrei-pescaru
Draga Tata,
Cu ocazia iesirii la pensie, vreau sa iti urez sanatate, in primul rand, multa liniste si numai zile frumoase! Iti doresc mult succes in cariera de avocat si ca viitor… (dar mai bine sa nu zic, sa moara ofticosii de ciuda).  Stii ca sunt foarte multe persoane care te apreciaza (exceptandu-i pe unii care nu se pot abtine de la barfe, ca na, nu te poate iubi toata lumea, asta e clar, prin prisma mea) si care ti-au transmis salutari. Profit de ocazie sa le multumesc si celor care au ramas alaturi de mine si care ma sprijina in continuare (si oameni modesti, si oameni puternici…, nu conteaza, important este in viata sa fii OM). Multumesc mult pentru tot !
P.s.: Imi pare rau ca nu am avut ocazia sa pozez toate diplomele, distinctiile, medaliile si interviurile pe care le-ai dat sau pe care le-ai primit de-a lungul carierei, dar chiar nu am avut timp. Cred ca ajunge si o mica parte.
Victor-AndreiVineri, 04.09.2015.

comisarul-sef-nicolae-pescaru1 comisarul-sef-nicolae-pescaru2 comisarul-sef-nicolae-pescaru3 comisarul-sef-nicolae-pescaru4comisarul-sef-nicolae-pescaru5 comisarul-sef-nicolae-pescaru6

N.red.: Salut, Andrei. Ne alăturăm emoționantului tău mesaj pentru tata și-i urăm și noi domnului comisar șef Nicolae Pescaru sănătate multă, să aibă în continuare același admirabil echilibru și multă putere de muncă și inițiativă în tot ceea ce va face de acum înainte, ca “tânăr pensionar”! LA MULȚI ANI!

(Comisarul șef Nicolae Pescaru a fost adjunct al comandantului Poliției Mangalia, în perioada 1996-1998, iar din 1998 și până ieri, joi, 3 septembrie 2015, a îndeplinit cu onoare funcția de comandant al Poliției municipiului Mangalia. De astăzi a predat ștafeta mai tânărului său coleg, comisarul șef  Valentin Mustățea).

Vă invităm să citiți și articolul anterior.


Mangalia News, Vineri, 4 septembrie 2015.


Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply