Primarul Mangaliei a inspectat zonele afectate de ploile abundente din ultimile zile (FOTO)

0
688

radu-cristian-ploi-abundente9

Primarul Mangaliei, Cristian Radu a postat ieri pe o rețea de socializare următorul mesaj, însoțit de fotografiile pe care le atașăm:

radu-cristian-ploi-abundente1

“In cursul zilei de vineri m-am deplasat in mai multe zone din oras, insotit de o echipa de colegi din Primarie, pentru a inspecta zonele afectate de ploile abundente de noaptea trecuta si de astazi dimineata.

radu-cristian-ploi-abundente2 radu-cristian-ploi-abundente3 radu-cristian-ploi-abundente4

In urma sesizarilor primite de la dumneavoastra, dar si a constatarilor facute la fata locului, in zonele verificate, ne-am mobilizat impreuna cu cei de la ISU, Goldterm, RAJA si Polaris, pentru a rezolva situatia in cel mai scurt timp posibilPentru cele mai multe dintre probleme, s-a putut interveni pe loc, de exemplu in zona Bulevardului Callatis, sau pe unele strazi din cartierul de case.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

radu-cristian-ploi-abundente5 radu-cristian-ploi-abundente6 radu-cristian-ploi-abundente7

In alte zone, lucratorii institutiilor mentionate au ramas pe teren pentru desfundarea canalizarilor sau pentru rezolvarea altor sesizari venite din partea cetatenilor.

radu-cristian-ploi-abundente8

Politia Locala Mangalia pune la dispozitia cetatenilor numarul de telefon de la dispecerat, respectiv tel: 0756201404, pentru a semnala si alte cazuri de urgenta referitoare la pagubele provocate de vremea capricioasa din ultimele ore.

radu-cristian-ploi-abundente11 radu-cristian-ploi-abundente12 radu-cristian-ploi-abundente13

Colegii de la dispecerat vor prelua solicitarile dumneavoastra si vor sesiza mai departe institutiile abilitate sa le rezolve, in cel mai scurt timp posibil”.


Publicat: 23.08.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply