Pe 15 august, sărbătorim cu un concert Alexandra Ușurelu, la Teatrul de Vară Jupiter!

0
779

alexandrausurelu_teatruldevara1

În zi de sărbătoare, Alexandra Ușurelu a ales să vină la Jupiter, pentru a încânta sufletele iubitorilor de muzică bună. Drept pentru care, lansează o invitație plină de căldură pentru toți oamenii frumoși de a veni pe 15 august, la Teatrul de Vară Jupiter, începând cu ora 21.00.

Alexandra Ușurelu vine pentru a doua oară la Teatrul de Vară Jupiter, mărturisind că odată cu primul concert, i s-a îndeplinit un vis de când era mică:

Mă bucur foarte mult să revin pe 15 august la Teatrul de Vară Jupiter, cu atât mai mult cu cât am o amintire specială legată de acest loc. Atunci când eram micuță, am venit cu părinții la mare, în Jupiter, iar pe partea stângă, înainte de a intra în stațiune, țin minte că era o ușă mare, iar deasupra ei scria cu litere foarte mari ”Teatrul de Vară”. Erau numai copaci în jur, o grădină imensă, o ușă, niște litere mari și o muzică ce se auzea de undeva din spatele literelor. Nu erau pereți în spatele literelor, nici acoperiș, mi se părea ceva extraordinar descoperirea mea… Nu mai știu cine avea concert atunci, dar vedeam Teatrul de Vară ca o intrare într-un loc magic, unde lumea cântă atât de frumos că înlătură orice ”zid”. Pe atunci era deja adânc înrădăcinată dorința mea de a dărui emoții prin muzică și le-am spus părinților că îmi doresc să bucur și eu oamenii așa, să răsune până la sufletul fiecăruia muzica mea, încât să fie străbătută orice graniță. Pe 15 august, mi se va mai îndeplini un vis, visul de a-mi cânta muzica în acel loc magic al copilăriei mele”, mărturisește Alexandra Ușurelu.

alexandrausurelu_teatruldevara2

În această săptămână, la Teatrul de Vară Jupiter vă mai puteți delecta cu:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
  • STELE de 5 STELE – spectacol de muzică populară, marți, 11 august, ora 21.00, cu MARIA DRAGOMIROIU, CONSTANTIN ENCEANU, PETRICĂ MÂȚU STOIAN.
  • PROCONSUL, Joi, 13 august, ora 21.00.
  • UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI – Vineri, 14 august, ora 21.00, cu MAGDA CATONE și CLAUDIU BLEONȚ.

HIGHLIGHTS, săptămâna viitoare SAINT PATRICK & FRIENDS, dans irlandez – trupa IRISH WAY, Sâmbătă, 22 august, ora 21.00.

Pentru detalii despre evenimente și preț bilete, puteți accesa www.teatruldevarajupiter.ro și www.evenimentelitoral.ro.


MangaliaNews.ro, 10.08.2015.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply