Extratereștrii și camerele video din Mangalia (FOTO)

12
956

Extratereștri, la Mangalia??

mangalia-portul-turistic-extraterestri

“Referitor la acest subiect, (Sistem de supraveghere video, la Mangalia, n.red.), ar fi o idee sa monteze camere video si in parcarea de langa portul turistic si bl.A4.
Poate, cu aceasta ocazie se va elucida cazul cercurilor din parcare, care apar peste noapte. Daca sunt extrateresti, nu mai comentez…, sunt bine veniti, pentru ca si asa stam prost cu turistii…”.

mangalia-portul-turistic-extraterestri-2

D.M., 07.04.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


12 COMENTARII

  1. Voi jurnalisti nu va critic dar puneti niste titluri de neimaginat,interesativa si voi mai bine ,acolo se joaca tineretu cu jucariile lor(masini) sa se imprezioneze,ne bucuram ca pentru a avea click adjuctati la ideea de titluri de senzatie.Ceva de nementinut

    • Ai citit bine postarea, stimabile “client”? Pacat ca nu ai sesizat ca, de fapt, este un comentariu ironic, tocmai la adresa celor care “comit” asemenea teribilisme nocturne in acea zona, spre disperarea locatarilor care sunt nevoiti sa suporte scrasnetul de roti si claxoanele din miez de noapte… Cat despre modul in care chinui Limba română in randurile pe care ni le-ai trimis, poate mai vorbim…, poate mai citim…

    • Prietene cu BMW de romania numai bine tie, stai linistit ca am suficiente masini inclusiv un logan printre celelalte trei, iti recomand si tie unu ca sa poti sa mergi si tu cu masina nu doar de la peco pana in parcare.,. Sunt un fan al drifturilor si al masinilor modificate dar nu folosite chiar asa oriunde..

  2. Adevarat eu m am jucat cu bmw ul . si sunt smecher ! ce plm sa si monteze camere unde vor ei . peste tot voi aparea pt ca am bmw 5000.

    • degeaba ai bmw daca nu ai benzina decat pana in parcare si bei apa din sticla de cola….
      probabil ca iti impingi masina pana acolo ca sa te dai smecher cu bmw…
      sa nu uiti cand savurezi apa cu miros de cola sa pui si niste manele ca sa poti inghiti apa…iti urez sa te indoi de primul stalp….succes!!!…imi pare rau dar cred ca este singura sansa sa scapam de idioti ca tine!

  3. Pt. gibonii din mangalia care se cred smecheri, aceea este o parcare, acolo se parcheaza masini, nu este loc de joaca…cred ca sunt destul de explicit pt mintea voastra cat o nuca. La doi pasi de parcare exista un bloc in care locuiesc oameni, nu animale. Faptul ca deranjati alte persoane cred ca nu va deranjeaza, asta este dovadata nesimtirii de care dati dovada. Daca esti intr-adevar smecher iti iei BMW-ul si il duci la plimbare…avem strazi si in afara orasului…aaa! am uitat va trebuie benzina si alocatia nu va ajunge….sper ca voi nu reprezentati viitorul nostru ca sincer suntem pierduti ca natie. Voi nu sunteti smecheri, sunteti niste parliti lipsiti de imaginatie care singura lor distractie este acea parcare.
    Sper ca autoritatile locale sa ia masuri si sa rezolve aceasta problema.

  4. pt ala cu bmw-ul….eu cred ca nu-ti ajunge benzina sa ajungi mai departe de parcare, asta e problema…iti pui niste apa in sticla de cola si te dai smecher…bravo…sa nu uiti sa pui niste manele cand savurezi apa cu miros de cola…succes fraiere!!!

  5. E tare asta cu scrasnetul de roti si claxoane ca acolo traiesc oameni si nu animale, ok de acord. Dar de animalul din blocc are iti pune manele de 3 ori pe saptamana sau care face gratar la garaje si te polueaza fonic cu 10 bani 15 bani 25 de bani nu mai spune nimic pt ca si el asculta aceeasi muzica care considera nu e deranjanta pentru altii. Ala cu masina se invarte 10 min si pleaca dar ala cu manelele si populara pana dimineata numai scapi de el. Ipocritilor

    • Te invit sa-ti parchezi masina acolo cand fac drift-uri daca ai curaj! nu dureaza doar 10min., dureaza mult mai mult. Cei din zona nu au curaj sa parcheze acolo, oare de ce? Iar muzica este si acolo de vibreaza toti peretii. A fost chemata politia dar sunt depasiti de situatie si se fac ca nu vad.

Leave a Reply