Poveste SIMONA & VERONICA. Concurs Oriflame: “Mamă și fiică, o legătură unică”

0
863
ORIFLAME România a lansat Concursul cu premii “Mamă și fiică, o legătură unică”. 
Perioada de votare: 31 martie – 7 aprilie. Adică, mai puteți vota numai până mâine, 7 aprilie!
Iată povestea Simonei și a mamei sale, Veronica:

poveste_simona_veronica - Copy

“Sa ai o mama este o normalitate, vine in mod natural!
Sa ai o mama buna este o binecuvantare, vine de la Dumnezeu!
Sa ai o mama perfecta, aceasta este o adevarata minune! Iar aceasta minune este in viata mea! 

In bratele ei mi-am inceput calatoria prin aceasta lume si am simtit linistea dulce data de sentimentul de protectie. Sub ochii ei am invatat primele lectii de viata si, cu atingerea tamaduitoare a sarutului ei matern, am trecut peste obstacolele devenirii mele din copil, in adolescent, din adolescent in tanara femeie. Iar pentru ca sunt lumina ochilor ei, pentru ca sunt intregul ei univers cuprins intr-o faptura si pentru ca peste mine marea ei de iubire s-a revarsat din prima clipa, eu nu pot decat sa o iubesc imens de mult.

Se spune ca un copil, inainte de a veni pe pamant, este inger si isi alege, de acolo, mama pe care o crede potrivita pentru el… Ei, bine… am ales divin de bine!  Am cea mai frumoasa si puternica mama! Am cea mai buna prietena mereu alaturi de mine! De cand ma stiu, a fost alaturi de mine!

Nu stiu cum a reusit sa ma invete sa inteleg iubirea!
Stiu doar ce simt! Iar eu simt ca intre noi intelegerea porneste din suflet si se inalta spre minte…. De la ea am inteles ca pentru familie trebuie sa poti totul, sa dai totul… Ea a facut asta prima!
Simt ca iubirea dintre noi este una pe care doar legatura dintre cer si soare, o mai poate intelege… Eu sunt cerul care se insenineaza cand ea se iveste si se lumineaza sub razele ei stralucitoare. Ea este soarele ce alunga norii de pe cerul meu si face sa apara mereu curcubeul, peste orice ploaie. Ea este mama mea!

Eu, copil fiind, cu suflet si mintea de copil, adoram sa ii vad zambetul mereu pe buze. Pentru ca acest zambet sa infloreasca, as fi fost in stare sa: ”Mami, vand eu capsunica mea si facem bani!”. Va intrebati ce era aceasta capsunica? Ei bine, am un semn din nastere, o alunita pe mana stanga, pe care nu mai stiu cum, am numit-o “capsunica”. Atat imi era de sarutata, laudata si iubita, incat mintea mea de copil a inteles-o ca pe ceva de pret, ceva foarte valoros… Iar daca renuntarea la aceasta “capsunica” pretioasa, putea readuce zambetul pe chipul ei drag, atunci eu o dadeam fara clipire.
Copilul acela a crescut, a inteles ca vinderea alunitei nu era posibila, dar iubirea a ramas si mai mult, a sporit.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Azi, mama ma cosidera ingerul ei pazitor. Dar, draga mea mama, aripile, tu mi le-ai crescut!” 


Pentru a vota SIMONA & VERONICA, intrati pe site-ul de mai jos. Va multumim!

http://www.olegaturaunica.ro/povestea/?id=467


 Mangalia News, Luni, 6 aprilie 2015.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply