Seară omagială NICHITA STĂNESCU, la Centrul pentru Tineret din Tuzla

0
804

SUNTEM CEEA CE IUBIM!

Duminică, 29 martie, a avut loc o reușită seară omagială NICHITA STĂNESCU, la Centrul pentru Tineret din Tuzla. 

suntemceeaceiubim-nichita-stanescu-tuzlaChiar daca a plouat “ca-n luna lui marte”, poetul vizionar a fost omagiat, duminică seara, la Centrul pentru Tineret “Ion Creanga” din Tuzla. Poezie, pian, film si multe amintiri despre Marele Nichita.

S-au spus multe… si se mai puteau spune. Daca vorbesti despre Opera lui Nichita, despre Omul Nichita, despre Spiritul Nichita, se termina cuvintele si poti sa inventezi altele.

Multumim domnului Laurian Stanchescu, pentru cuvinte si… necuvinte. Multumim doamnei Amelia Stanescu, actor, scriitor, domnului Dorian Parvu – pian, micului Edward Burlacu – pian, actorului Filimon Tudorel.

Domnia sa, a venit special de la Bucuresti sa faca o donatie de 180 de carti pentru Biblioteca Centrului si sa-l omagieze pe Nichita, alaturi de noi! Ba mai mult, doreste sa sprijine Trupa de Teatru a Scolii Gimnaziale nr.1 din Tuzla, coordonata de doamna prof. Ioana Buzoianu.

Trupă care a luat azi tot ce se putea lua, adica toate locurile 1 (regie, scenariu, interpretare, costume) la Concursul Judetean de Teatru. Astazi, Spiritul Nichita a fost mai mult decat prezent! 

suntemceeaceiubim-nichita-stanescu-tuzla-2

Publicitate https://www.mangalianews.ro/
SUNTEM CEEA CE IUBIM!

MangaliaNews.ro, Luni, 30.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply