Un român îşi promovează ţara pe Internet, cu aceste fotografii spectaculoase!

0
439
carturesti.ro%20

Reacţiile străinilor: „Îmi doresc să fi locuit acolo”!

Fotografiile realizate de un tânăr din Sighetu Marmaţiei au devenit virale pe Internet. Imaginile publicate pe site-ul Bored Panda i-au adus lui Alex Robciuc un val de aprecieri din partea internauţilor, care s-au declarat fermecaţi pe peisajele pe care fotograful le-a realizat în Transilvania.

Alex Robciuc1

FOTO: Alex Robciuc (alexrobciuc.wix.com).

Fotografiile prin care un tânăr din Sighetu Marmaţiei prezintă peisajele spectaculoase ale Maramureşului au devenit, de curând, virale pe Internet.  Alex Robciuc le-a publicat pe site-ul Bored Panda pentru a arăta întregii lumi frumuseţile plaiurilor natale, explicând că, pentru el, o zi petrecută în mijlocul naturii cu aparatul de fotografiat este „reţeta” fericirii.
„Drumeţiile în natură mă inspiră foarte mult, aşadar capturarea acestor imagini este una dintre pasiunile mele”, a explicat fotograful.
„Am realizat aceste poze în timpul unor călătorii prin Maramureş (un mic judeţ aflat în Transilvania, România). Peisajele pe care le-am fotografiat în această regiune sunt pline de serenitate şi pace. (…) Îmi place să folosesc lumina bogată a dimineţii sau pe cea a serii, pentru a obţine un efect mai dramatic. Trezitul la 5 dimineaţa, căutarea unui punct de observaţie, aşteptarea luminii perfecte şi descoperirea unui element remarcabil în peisajul care mă înconjoară – aceasta este reţeta perfectă pentru a-mi transpune sentimentele şi starea de spirit într-o simplă fotografie”, a mai povestit Alex Robciuc.

FOTO: Alex Robciuc (alexrobciuc.wix.com).

Internauţii care au văzut fotografiile lui Alex Robciuc s-au declarat impresionaţi de peisajele spectaculoase.

Continuarea, AICI. 09.03.2015.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply