Dublu eveniment cultural semnat de profesoara Adina Lozinschi, la Cercul Militar din Mangalia

0
1080

adina-lozinschi

Duminică, 1 martie, de la ora 15,00, la Clubul Artelor „Solteris”, care îşi desfăşoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, va avea loc un dublu eveniment cultural. Lansarea cărţii de proză scurtă „Jarul din mare” şi expoziţia de artă fotografică „Anotimpurile iubirii”, având drept autoare pe prof. Adina Lozinschi.

Este cea de-a treia carte a profesoarei de limba franceză, creaţia literară a autoarei fiind inclusă în numeroase antologii literare şi de cultură. Cartea „Jarul din mare” va fi prezentată de scriitoarea Emilia Dabu, membră USR şi preşedintă a Clubului Artelort Solteris, şi de scriitorul Ovidiu Dunăreanu.

Expoziţia de artă fotografică „Anotimpurile iubirii” cuprinde în cele peste 100 de imagini color inedite o lume văzută doar de ochii sufletului autoarei şi oferit în dar iubitorilor de artă fotografică. Expoziţia foto va fi prezentată de Niculae Găgeanu, membru UAP şi autorul coperţii. Urmaşa unei generaţii de profesori dedicaţi culturii româneşti, Adina Lozinschi, alături de una dintre tinerele eleve, va susţine şi un recital de pian. Talentaţii artişti de la Teatrul pentru copii Magic vor recita câteva dintre poeziile autoarei.

Simona Anghel, cugetliber.ro, Joi, 26.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply