Alexandru Mazăre se alătură lui Geoană şi Vanghelie. Senatorul Moga zice că nu pleacă din PSD încă

0
783
Bombă în PSD, frisoane reci pentru Ponta!

 moga-alexandru-mazare

Nicolae Moga şi Alexandru Mazăre.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a primit o lovitură, duminică, prin plecarea din partid a senatorului constănţean, Alexandru Mazăre. Fratele primarului Constanţei a decis să plece din PSD, după 12 ani de activitate în cadrul partidului, alegând să activeze în cadrul viitoarei formaţiuni pe care o iniţiază senatorul Mircea Geoană şi primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, „România Noastră”. Alexandru Mazăre, înainte de a lua decizia demisiei din PSD, s-a consultat cu fratele său, Radu Mazăre, însă a preferat să nu detalieze aspectele discutate.

„Motivele sunt faptul că eu nu mă mai regăsesc în actuala politică pe care o promovează conducerea partidului. Sunt neafiliat politic acum şi mă voi alătura proiectului politic iniţiat de Mircea Geoană. Nu am fost în nici un alt partid politic, de 12 ani activez în partidul PSD. Nu mă mai regăsesc în actuala conducere”, a spus Alexandru Mazăre, pentru „Replica”.

În momentul în care a fost contactat, senatorul demisionase deja din PSD, însă, plecarea din partid era de anticipat. Miercuri, s-a desfăşurat votul pentru alegerea unui judecător la Curtea Constituţională în Senat, iar grupul parlamentar PSD+UNPR, mobilizat exemplar, a avut doar doi absenţi: Leonard Cadâr şi Alexandru Mazăre. Neprezentarea acestuia la un eveniment important pentru PSD, despre care se ştia că urmează să fie decis la doar câteva voturi, a fost semnalul despărţirii senatorului constănţean de PSD. Prin această mişcare, majoritatea PSD la Senat este pe muchie de cuţit şi dă frisoane reci premierului Victor Ponta, având în vedere demersurile op

Citiți continuarea în replicaonline.ro, Luni, 23.02.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply