UPDATE! ANTHONY QUINN şi VIRNA LISI, ţărani români, în filmul A DOUĂZECI ȘI CINCEA ORĂ, pe TCM, vineri și SÂMBĂTĂ!

0
1299
ANTHONY QUINN şi VIRNA LISI, ţărani români,
în filmul A DOUĂZECI ȘI CINCEA ORĂ,
regizat de Henri Verneuil:

la-vingt-cinquieme-heure-poster

Vineri, 13 februarie, de la ora 02:50 și

Sâmbătă, 14 februarie, ora 16:20!

http://www.cinemagia.ro/program-tv/post/tcm/

“Povestea se bazează pe romanul lui C. Virgil Gheorghiu, scriitor român, care, după publicarea cărţii s-a refugiat la Paris, întrucât autorităţile române nu erau de acord cu cele spuse în ea. Apărut în 1950, romanul a cunoscut un mare succes în Europa şi America. Se spune că Gheorghiu a fost de acord cu scenariul, care tratează acţiunea cu mai mult umor decât o făcea cartea. Filmul se concentrează asupra lui Johann, care în original era doar unul dintre personajele principale. (…)

a 25-a ora-anthony-quinn-virna-lisi-1

E vorba de un fel de Don Quijote român, un ţăran care, forţat de evenimente, devine pe rând, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, prizonier la nemţi, la ruşi şi la americani. (…)

Anthony Quinn, foarte potrivit pentru asemenea tipuri de roluri, conferă personajului Johann autoritatea robustă ce i-a adus Oscarul pentru Zorba grecul”. Richard Davis, 1967, Films and Filming.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

the-25th-hour-poster

Vezi si articolul nostru precedent: http://www.mangalianews.ro/2015/02/07/stiati-anthony-quinn-si-virna-lisi-tarani-romani-in-filmul-a-douazeci-si-cincea-ora/

MangaliaNews.ro, Vineri, 13.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply