Surpriză la Delfinariu! Turiştii vor putea înota cu delfinii (VIDEO)

0
1705

claboo media delfinariu

Turiştii care vin în acest sezon la mare vor avea parte de o surpriză. Cei mai norocoşi dintre ei, au ocazia de acum să intre în bazin şi să înoate cu delfinii. O sesiune de scufundare va costa 150 de lei, potrivit Adevarul.ro.

Ideea aparţine reprezntanţilor Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa, din dorinţa de a atrage turiştii. Delfinariul din Constanţa are două mamifere care susţineau spectacole pentru spectatori. Acestea vor mai avea loc. Activitatea nouă va fi pentru adulţi. Porţile bazinului vor fi deschise pentru cei care sunt dispuşi să plătească 150 lei pentru a se fotografia din apă cu delfinii şi pentru a-i mângâia, mai informează sursa citată.

O sesiune de înot şi scufundări este o experienţă inedită pentru cel care ia parte la ea, dar va aduce şi mult doritele venituri în plus pentru Delfinariul din Constanţa, având în vedere că instituţia risca să rămână fără dresori pentru că nu îşi permiteau să le ofere mai mult de 1.000 lei / lună. Terapia cu delfini este următorul pas care va fi făcut la Delfinariul din Constanţa.

Iată cum arată Delfinariul din Constanţa, după o investiţie de aproape 13 milioane de lei (video):

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Foto/Video: Claboo Media, Constanta.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, Joi, 05.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply