Cele mai tari PERLE ale politicienilor: De la “inundaţii în chiloţi” până la “noi lucrăm cu vecii-vecilor”

0
1044

caricaturi

Politicienii se întrec în continuare să facă declaraţii spumoase, adesea neinspirate, ori să comită gafe în urma cărora se aleg uneori şi cu porecle. Fie că vor să îşi atace adversarii politici, fie că vor să impresioneze prin “aserţiuni deştepte”, oamenii politici oferă perle după perle, iar unii demonstrează cât pot ei de bine că limba română poate fi faultată.

În ultima vreme, politicienii au dat năvală cu declaraţiile care nu au făcut decât să stârnească râsul. RomaniaTV.net vă prezintă o galerie a perlelor şi gafelor comise, în acest an, de oamenii politici români.

REMUS PRICOPIE, ministrul Educaţiei, întrebat în ce oraş s-au născut Romulus şi Remus, crede că lupoaica este o vulpe: “Nu ştiu dacă s-au născut într-un oraş anume, pentru că ei au fost găsiţi de cineva în pădure, într-un cuib, cred că vulpea nu era cetăţean….”

KLAUS IOHANNIS, liderul PNLAcuma sunt un politruc care vrea să candideze la Preşedinţia României.”

DANIEL CONSTANTIN, liderul PC: “Cine s-a fript cu Băsescu suflă și-n Iohannis!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

CRIN ANTONESCU, fost președinte PNL: “Singurul lucru care contează nu este nici că domnul Tăriceanu face atâtea piruete de i se văd desuurile. Și sunt roșii și subțiri”.

VALERIU ZGONEA, preşedintele Camerei Deputaţilor:  “În grupul conservator a apărut un vagon nou de ardei, acum că e toamnă, ardei gras. Şi atuncea ardeiul ăsta gras aduce beneficii Partidului Conservator.”

Lider PDL, către Klaus Iohannis: Lăsaţi oamenii să vină spre dvs! Femeile simt nevoia să vă atingă

CORNELIU VADIM TUDOR, europarlamentar: “Fără mine PRM e ca lacul fără monstrul din Loch Ness”

MONICA MACOVEI, europarlamentar: “M-am gândit că, în multe feluri, eu semăn cu Nelson Mandela.”

GABRIEL OPREA, vicepremier: “Avem, în momentul de faţă, un număr de aproximativ două victime care au fost înecate”.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/cele-mai-tari-perle-ale-politicienilor-de-la-inundatii-in-chiloti-pana-la-noi-lucram-cu-vecii-ve_171474.html#ixzz3Dvn2GuwU


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply