Ministrul Educației, încurcat de limba română: „Aveţi una dintre cea mai frumoasă şcoală din Bucureşti”

0
756

ministrul educației

Ministrul Educaţiei a rămas corigent încă din prima zi de şcoală. În studioul Digi24, Remus Pricopie a fost pus în încurcătură de legenda lui Romulus şi Remus. Conform cunoştinţelor ministrului, aceştia au fost crescuţi de o vulpe. Iar, la deschiderea unei şcoli din Capitală, responsabilul cu Educaţia a fentat gramatica cu un dezacord.

O întrebare legată de legenda întemeierii Romei l-a pus în dificultate pe ministrul Educaţiei Remus Pricopie. Invitat la emisiunea „Kilometrul 0” de la Digi24, acesta a declarat că Romulus şi Remus au fost crescuţi de o vulpe, nu o de o lupoaică, aşa cum spune celebrul mit, pe care copiii îl învaţă încă din clasa a patra.

Nici începutul de an şcolar nu l-a ferit pe ministru de o nouă gafă. În discursul susţinut la şcoala 311 din sectorul 6, Remus Pricopie a strecurat un dezacord.

Intervenţia mea se opreşte aici, aproape se opreşte aici, nu înainte de a vă spune dumneavoastră, copiilor şi părinţilor, că aveţi una dintre cea mai frumoasă şcoală din Bucureşti”, a spus Remus Pricopie.

Mai mult, pe digi24.ro, 15.09.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply