Seară magică de dans sportiv, la Mangalia

0
868

concurs_dans_sportiv_mangalia_2014

Primăria municipiului Mangalia, în colaborare cu Federaţia Română de Dans Sportiv şi Clubul Total Dance Piteşti, au organizat sâmbată, Concursul Naţional de Dans Sportiv “Cupa Callatis”. Evenimentul, aflat la prima ediţie, s-a desfăşurat la Sala de sport a Liceului Teoretic “Callatis” Mangalia.

Aproape 1000 de persoane au încurajat cele 200 de perechi de dansatori înscrise la start. Juriul a fost alcătuit din membri prestigioşi ai tuturor centrelor participante, care au analizat cu minuţiozitate prestaţiile concurenților. Din partea Primăriei Mangalia, la eveniment a fost prezent city manager-ul orașului, Romulus Dumitrana.

”Ne bucurăm sa fim gazdele unui astfel de eveniment sportiv și ne dorim ca pe viitor acest concurs de dans să fie organizat pe parcursul mai multor zile, iar participarea sa fie mai numeroasă”, a declarat reprezentantul municipalității.

Programul evenimentului a fost structurat pe două categorii de vârstă, începând cu ora 09.00 pentru juniori, respectiv 19.30 pentru seniori, iar premierea câştigătorilor a avut loc în aceeaşi seară. Organizatorii îşi propun ca această competiţie să se desfăşoare anual, pe mai multe categorii de vârstă şi clase valorice la care să participe dansatori de renume din întreaga ţară.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply