VAMA VECHE SALSA FEST, cea mai tare PETRECERE LATINO-AMERICANĂ de pe LITORAL!

0
670

salsa-week-vama-veche-4-10aug2014

Salsa Fest a ajuns pentru cel de-al 10-lea an consecutiv la Vama Veche. 2000 de participanți se bucură de muzica și dansurile latino-americane. Seara trecută a fost însă una a emoțiilor. Și asta pentru că un juriu internațional a avut misiunea de a alege cea mai bună echipă de dansatori care va merge la Miami, acolo unde se va desfășura Campionatul Mondial de Salsa. De data aceasta o trupă de români a reușit să-i impresioneze pe specialiști.

Trupa Latin Dance din România, câștigătoarea trofeului Salsa Fest 2014, a sărit în piscină de fericire. Latin Dance va reprezenta țara noastră la Campionatul Mondial de la Miami!

„Vom merge la Miami, vom câștiga Cupa Națională, vom reprezenta România, fiind cea mai bună trupă din lume“, au spus membrii trupei Latin Dance.

Diana Montoya, campioana mondială la salsa cabaret, a fost anul acesta președintele juriului.

„Este destul de greu și de important să fii minuțios în ceea ce faci și pe cine alegi, pentru că ține foarte mult de munca pe care o faci tu și, în același timp, reprezintă și munca pe care o fac dansatorii care vor trebui să meargă mai departe“, a afirmat Diana Montoya, președintele juriului Vama Veche Salsa Fest 2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea + Video, pe reporterntv.ro, 9 aug.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply