Niciun câine fără stăpân nu a fost eutanasiat în Braşov

0
750

260 de câini au fost adoptaţi în Braşov anul acesta

Toţi câinii fără stăpân sănătoşi care au ajuns în custodia autorităţilor locale din Braşov, de la intrarea în vigoare a legii eutanasierii şi până la suspendarea ei, au fost adoptaţi, nefiind necesară eutanasierea vreunui animal, au declarat oficialii braşoveni.

Potrivit presei locale, Primăria Braşov a încheiat anul trecut, la scurt timp după intrarea în vigoare a legii (octombrie 2013), un parteneriat cu o asociaţie pentru protecţia animalelor care viza adopţia maidanezilor de către organizaţie după ce expira termenul de 14 zile lucrătoare în care patrupedele putea fi găzduite în adăpostul Primăriei.

„La Braşov, nu s-au făcut eutanasieri, aşa cum o prevedea legea, ţinând cont că după expirarea termenului prevăzut de lege, câinii erau preluaţi de Asociaţia Milioane de Prieteni. S-au eutanasiat doar acei câini care aveau probleme medicale grave şi pentru care nu mai era altă soluţie”, a declarat viceprimarul Adrian Atomei, citat debzb.ro.

Mai mult, pe

https://ro.stiri.yahoo.com/niciun-c%C3%A2ine-f%C4%83r%C4%83-st%C4%83p%C3%A2n-nu-a-fost-eutanasiat-%C3%AEn-bra%C5%9Fov-105650691.html?cmp=rofb

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply