Mihaela Popa, vicepreședinte al filialei Mangalia a Partidului Conservator, ne scrie

0
792

Buna ziua,

In primul rand, vreau sa multumesc in numele echipei noastre de voluntariat, pentru publicarea activitatii noastre de sâmbătă, 29 iunie a.c.

Prima noastra actiune de voluntariat din acest an am organizat-o in data de 6 iunie, cand am plantat mai mult de 50 de trandafiri in centrul orasului. Mentionez faptul ca acesti trandafiri au fost donati de Ismail Turchian (Floraria din centru).

Membrii echipei de voluntari sunt; Mihaela Popa, Elena Pavel, Ismail Turchian, Liliana Druga, Marin Constanta, Sorin Halibei, Costică Dontu, Marius Curt, Nicolae Popa si, in curand, ni se vor alatura si alti colegi.

Actiunile de voluntariat se realizeaza in urma sedintelor noastre si a cerintelor venite din partea cetatenilor orasului, iar in momentul cand vom face alte actiuni va vom informa; depindem de programul voluntarilor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Urmatoarea actiune pe care vrem sa o demaram (momentan este la nivel de organizare), este  aceea de a merge la Spitalul Municipal Mangalia, la sectia de copii, unde vom afla cateva din necesitatile lor. Apoi, vom strange cele necesare.

Asteptăm initiative si din partea altor voluntari din oras, la care ne vom alătura cu mare drag si putere de muncă.

O zi bună!

Mihaela Popa, vicepreședinte al filialei Mangalia a Partidului Conservator.

Luni, 30 iunie 2014.

Vezi si: Campanie de voluntariat a Partidului Conservator, filiala Mangalia (FOTO): http://www.mangalianews.ro/2014/06/29/campanie-de-voluntariat-a-partidului-consrvator-filiala-mangalia-foto/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply