Impozitul pe profitul reinvestit s-ar putea elimina din iulie, spune ministrul Finanțelor

0
1368

Ioana Petrescu, ministrul Finanțelor Publice, a declarat pentru Reuters că România va elimina impozitul pentru profitul reinvestit de companii, posibil din luna iulie.  De asemenea, România va reduce alte impozite pentru a ajuta la crearea de locuri de muncă și a asigura o creștere economică de aproximativ 3% în acest an. 

Ioana Petrescu a arătat că reducerile de taxe sunt destinate să mențină creșterea economică la un nivel ridicat, însă a subliniat că acestea vor fi însoțite și de măsuri de reducere a deficitului pentru ca România să își îndeplinească țintele fiscale. ‘Este nevoie fie de o mai bună colectare a taxelor fie de o reducere a cheltuielilor și o înghețare a cheltuielilor, pentru că suntem hotărâți să urmăm o politică fiscală prudentă’, a declarat ministrul Finanțelor în primul său intervin cu presa din străinătate de la preluarea atribuțiilor, în luna martie.

Mai mult, pe: http://www.dcnews.ro/impozitul-pe-profitul-reinvestit-s-ar-putea-elimina-din-iulie-spune-ministrul-finan-elor_440857.html#sthash.JkxEyzle.dpuf


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply