INCENDIUL DE LA BEIRUT / Fetele care au ARS DE VII: „Urlau, plângeau şi cereau să fie ajutate!”

0
1555

Nouă autospeciale, împreună cu cinci ofiţeri şi 64 de subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa s-au luptat mai bine de cinci ore pentru a stinge incendiul izbucnit noaptea trecută la restaurantul Beirut. O tânără de 19 ani se află, în continuare, în stare critică, acesta fiind transportată, azi noapte, la Spitalul de Arşi din Bucureşti, având căile respiratorii arse.

Cele trei tinere care au murit, azi noapte, erau angajate ale restaurantului Beirut.

Două dintre ele, Nicoleta Vasiliţeanu (23 de ani, Constanţa) şi Mihaela Tucă (24 de ani – Miky, Mangalia) erau dansatoare orientale, în timp ce a treia, Nicoleta Cengher (22 de ani, din Costineşti) era cântăreaţă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Martorii spun că în momentul în care a izbucnit incendiul, toată lumea s-a îngrămădit pentru a ieşi din clădire. Totuşi, o tânără, prietenă cu fetele, a auzit când ţipau şi cereau să fie ajutate. „Am ieşit repede dar le-am auzit. Erau două fete, cred că Nicoleta şi Miky, care urlau şi plângeau şi cereau să fie ajutate. Când m-am întors am văzut că a căzut o bucată de lemn şi nu puteau să iasă. Ele erau sus, se schimbau”, a povestit martora.

Mai mult, in cugetliber.ro, 05.04.2014.

Red.M.N.: Transmitem Sincere Condoleanțe, familiilor îndoliate !


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply