Concurs

8
1228
Click aici, pentru VOT:
Expo Foto “FRUMOASELE MANGALIEI”, un proiect pentru voi!

FRUMOASELE MANGALIEI,

Un proiect  dedicat celor mai frumoase doamne și domnișoare din Mangalia și nu numai; acest proiect este dedicat și celor care sunt născute aici, locuiesc pe alte meleaguri, dar sunt prietene ale site-ului www.mangalianews.ro și ale paginii de fb. https://www.facebook.com/mangalianews.mangalianews.

Scopul Proiectului:

Prin acest proiect, dorim să arătăm lumii întregi că Mangalia are fete/doamne FRUMOASE și DEȘTEPTE, care au reușit în viață și sunt EXEMPLE POZITIVE, MODELE demne de urmat!

…Cine nu a fost sau este vrăjit de frumusețea specială a fetelor/doamnelor din Mangalia? Cine nu s-a îndrăgostit de Marea cea Mare, dar, mai ales, de fetele de la Mangalia?…

Dragi prietene, dragi prieteni, Ce ziceți de următoarea propunere? 

Dorim să realizăm împreună câte o FOTO EXPOZIȚIE LUNARĂ, sub genericul FRUMOASELE MANGALIEIpe categorii de vârstă, pentru a pune în valoare și pe această cale frumusețea fetelor / doamnelor care locuiesc ori s-au născut în Mangalia. Și, nu numai frumusețea fizică, ci și cea morală! 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Repetăm: Prin acest proiect, dorim să arătăm lumii întregi că Mangalia are fete/doamne FRUMOASE și DEȘTEPTE, care au reușit în viață și sunt exemple pozitive, MODELE demne de urmat!

Foto Expozițiile vor fi postate lunar pe site-ul www.mangalianews.ro și pe pagina de fb. https://www.facebook.com/mangalianews.mangalianews.

Cum procedați?

Pe adresa de e-mail: [email protected]este de ajuns să ne trimiteți fotografiile celor mai frumoase fete / doamne pe care le alegeți dintre prietenele paginii noastre de facebook, însoțite de scurte prezentări și descrieri: vârsta, profesia, ocupația, pasiuni/hobby, modelul prietenului/bărbatului preferat și alte date pe care le considerați necesare pentru a vă susține propunerea pentru luna în curs.

Scrieți-ne despre voi, despre Mangalia, cu amintirile, realizările și proiectele voastre de viitor!

(Va fi nevoie si de o copie a Cărții de identitate sau a Certificatului de naștere, care să susțină faptul că sunt născute în Mangalia!).

(Faptul că ați postat și că ne trimiteți fotografiile pe pagina de socializare presupune acceptul dumneavoastră pentru publicarea acestora pe site-ul nostru și pe pagina de fb!).

Apoi, în funcție de punctajul obținut ca urmare a voturilor cu steluțe de pe paginile rezervate fiecărei concurente, un juriu alcătuit din personalități locale, va acorda lunar Titlul de FRUMOASELE MANGALIEI (din luna…………, anul 2014).

La sfârșitul anului, ne propunem să realizăm o Retrospectivă Foto: FRUMOASELE MANGALIEI din cele 10 luni ale anului 2014, care să apară pe site-ul mangalianews.ro și pe pagina de fb, iar în luna decembrie să organizăm GALA CELOR MAI ALESE FETE / DOAMNE din MANGALIAcu PARADA MODEI și un SPECTACOL SPECIAL, dedicat FRUMOASELOR MANGALIEI !

Așteptăm opiniile voastre, dragi prietene și stimați prieteni ai site-ului www.mangalianews.ro, împreună cu fotografiile FRUMOASELOR !

Premiile vor consta în obiecte oferite de sponsorii Concursului nostru de frumusețe, sponsori pe care îi vom nominaliza și le vom oferi spații de publicitate pe site-ul www.mangalianews.ro(Detalii, pe parcursul desfășurării Concursului!).

Suntem deschiși unor colaborări reciproc avantajoase cu SPONSORII care doresc să susțină acest proiect!

Pentru început, noi am postat o fotografie de grup, – un buchet de FETE FRUMOASE din Mangalia – 8 Martie, la Captain Mondy’s Irish Pub!

MangaliaNews.ro, 23 martie 2014

E-mail: [email protected].


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


8 COMENTARII

  1. Prin acest proiect, dorim să arătăm lumii întregi că Mangalia are si fete/doamne FRUMOASE și DEȘTEPTE, care au reușit în viață și sunt exemple pozitive, MODELE demne de urmat!

Leave a Reply