Expo Foto “FRUMOASELE MANGALIEI” – un proiect pentru voi!

1
1073

FRUMOASELE MANGALIEI,

Un proiect  dedicat celor mai frumoase doamne și domnișoare din Mangalia și nu numai; acest proiect este dedicat și celor care sunt născute aici, locuiesc pe alte meleaguri, dar sunt prietene ale site-ului www.mangalianews.ro și ale paginii de fb. https://www.facebook.com/mangalianews.mangalianews.

…Cine nu a fost sau este vrăjit de frumusețea specială a fetelor/doamnelor din Mangalia? Cine nu s-a îndrăgostit de Marea cea Mare, dar, mai ales, de fetele de la Mangalia?…

Dragi prietene, dragi prieteni, Ce ziceți de următoarea propunere? 

Dorim să realizăm împreună câte o FOTO EXPOZIȚIE LUNARĂ, sub genericul FRUMOASELE MANGALIEI, pe categorii de vârstă, pentru a pune în valoare și pe această cale frumusețea fetelor / doamnelor care locuiesc ori s-au născut în Mangalia. Foto Expozițiile vor fi postate, lunar, pe site-ul  www.mangalianews.ro și pe pagina de fb. https://www.facebook.com/mangalianews.mangalianews.

Cum procedați?

Pe adresa de e-mail: [email protected], este de ajuns să ne trimiteți fotografiile celor mai frumoase fete / doamne pe care le alegeți dintre prietenele paginii noastre de facebook, însoțite de scurte prezentări și descrieri: vârsta, profesia, ocupația, pasiuni/hobby, modelul prietenului/bărbatului preferat și alte date pe care le considerați necesare pentru a vă susține propunerea pentru luna în curs. (Va fi nevoie si de o copie a Cărții de identitate sau a Certificatului de naștere, care să susțină faptul că sunt mangaliene!).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(Faptul că ați postat și că ne trimiteți fotografiile pe pagina de socializare presupune acceptul dumneavoastră pentru publicarea acestora pe site-ul nostru și pe pagina de fb!).

Apoi, în funcție de punctajul obținut ca urmare a voturilor dumneavoastră, un juriu alcătuit din personalități locale, va acorda lunar Titlul de FRUMOASELE MANGALIEI (din luna…………, anul 2014).

La sfârșitul anului, ne propunem să realizăm o Retrospectivă Foto: FRUMOASELE MANGALIEI din cele 10 luni ale anului 2014, care să apară pe site-ul www.mangalianews.ro, pe pagina de facebook și, de ce nu, să organizăm în luna decembrie, GALA CELOR MAI ALESE FETE / DOAMNE din MANGALIA, cu PARADA MODEI și un SPECTACOL SPECIAL, dedicat FRUMOASELOR MANGALIEI !

Așteptăm opiniile voastre, dragi prietene și stimați prieteni ai site-ului www.mangalianews.ro, împreună cu fotografiile FRUMOASELOR !

Premiile vor consta în obiecte oferite de sponsorii Concursului nostru de frumusețe, sponsori pe care îi vom nominaliza și le vom oferi spații de publicitate pe site-ul www.mangalianews.ro. (Detalii, pe parcursul desfășurării Concursului!).

Suntem deschiși unor colaborări reciproc avantajoase cu SPONSORII care doresc să susțină acest proiect!

Pentru început, noi am postat o fotografie de grup, – un buchet de FETE FRUMOASE din Mangalia – 8 Martie, la Captain Mondy’s Irish Pub!

MangaliaNews.ro, 23 martie 2014.

E-mail: [email protected].



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. Că-n Mangalia sunt fete, Dintre cele mai cochete, Este un lucru-analizat Şi de toți e confirmat; Dar, să nu uităm c-au vina, Că-s născute-n Bucovina! I.G. Sv.

Leave a Reply