Tăriceanu anunţă printr-un comunicat înfiinţarea noului său partid

0
814

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a ales să-şi lanseze partidul printr-un comunicat de presă. Tăriceanu a anunţat joi într-un comunicat că a luat decizia de a înfiinţa Partidul Reformator Liberal (PRL), prin formarea unui comitet de iniţiativă.

“Sute de persoane m-au asigurat de sprijinul lor – persoane publice, reprezentanţi ai profesiilor liberale şi ai mediului de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic, intelectuali şi oameni simpli care cred şi vor să se implice într-un proiect liberal autentic. Am decis înfiinţarea unui nou partid, Partidul Reformator Liberal, din două considerente. În primul rând, trebuie să-i aducem împreună pe toţi cei care cred în valorile şi principiile liberale. Contăm pe sprijinul celor care au convingerea că a venit timpul ca România să aibă pentru prima dată un preşedinte liberal”, susţine Tăriceanu, conform comunicatului.

Tăriceanu mai precizează că a luat decizia de a crea comitetul de iniţiativă pentru înfiinţarea Partidului Reformator Liberal, care va coagula şi va organiza la nivel naţional pe toţi care i se alătură.

“În perioada imediat următoare vom demara inclusiv constituirea grupurilor de iniţiativă locale”, mai afirmă fostul premier.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri seară, la Antena 3, că va anunţa joi înfiinţarea unui nou partid, care se va numi Partidul Reformator Liberal, şi că este interesat să candideze la Preşedinţie, fiind convins că îl va învinge pe Crin Antonescu.

Cititi mai mult in cotidianul.ro/, Joi, 27 febr.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply