MangaliaNews.ro, deschis opiniilor dumneavoastră

0
774

MangaliaNews.ro cuprinde |Stiri | Revista presei | Proiecte pentru Mangalia şi este un site deschis, dedicat cetăţenilor din municipiul de la “Marea cea Mare”, tuturor mangalienilor care doresc să-şi exprime opiniile cu privire la viaţa cotidiană a comunităţii locale.

Ştim că vă interesează soarta urbei şi de aceea sunt binevenite pe acest site public articole scrise de dumneavoastră, comentarii pertinente, sugestii, dar şi soluţii şi proiecte pentru Mangalia.

Iată ce ne scria la “lansarea” de acum doi ani, un prieten al site-ului www.mangalianews.ro :

“Felicitări pentru acest site! Sper ca toţi oamenii de bună credinţă, educaţi şi care vor binele oraşului, să comenteze pe acest site şi nu pe acelea unde cuvintele triviale şi atacurile la persoană, de cele mai multe ori gratuite, sunt la ele acasă. MULT SUCCES !!!”

Acum, la ceas de bilanţ bianual, când, iată, avem peste 3.000 de postări (articole şi pagini) şi aproape 1.100.000 de vizite pentru care vă mulţumim, dorim o şi mai mare apropiere de dumneavoastră, inclusiv pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/mangalianews.mangalianews, care numără acum 3.704 prieteni.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vânt bun din pupa, Mangalia!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

MangaliaNews, 22.02.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply