Pregătiri: Primăria Mangalia, “dentist rutier”

0
920

Echipele de muncitori ale Primăriei Mangalia vor începe, în această primăvară, o amplă campanie de plombare a tuturor celor 180 de artere din oraş.

Conducerea Administraţiei Domeniului Public şi Privat (ADPP) din cadrul Primăriei Mangalia le dă o veste bună tuturor şoferilor din localitate. Din luna aprilie, Primăria va demara o amplă campanie de plombare a tuturor celor 180 de artere din oraş.

„Sunt străzi care s-au deteriorat în această iarnă şi, de aceea, trebuie să demarăm acest program de astupare a gropilor din carosabil, pentru ca şoferii să nu-şi rupă maşinile”, a spus directorul ADPP Mangalia, Cătălin Cornaci. El a adăugat că repararea străzilor va începe cu cele mai intens circulate artere din municipiu şi staţiuni.

„Programul de reabilitare va continua până când vor fi acoperite toate drumurile din municipiu. Echipele Primăriei vor lucra la foc continuu, pentru a astupa, în cât mai scurt timp, toate gropile. Nu de alta, dar vara se apropie cu paşi repezi, iar noi trebuie să fim pregătiţi să primim turiştii”, a spus Cornaci. El a mai afirmat că plombarea străzilor este o soluţie temporară. De ce asta? Pentru că în oraş se fac lucrări de racordare a blocurilor şi locuinţelor individuale la reţeaua de gaz. „Nu are rost să aruncăm cu banii pe fereastră prin turnarea de covor asfaltic, pentru că la nivelul carosabilului se fac în permanenţă săpături”, a spus Cornaci.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro/, Sâmbătă, 15 febr.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply