Ministrul Educației: Situația școlară pe semestrul I poate fi încheiată în prima săptămână din semestrul II

0
670

Situația școlară pe semestrul I poate fi încheiată și în prima săptămână din semestrul al II-lea iar vacanța și structura anului școlar nu vor fi afectate de zilele libere, a declarat pentru MEDIAFAX ministrul Educației Remus Pricopie, în contextul întreruperii cursurilor.

“Aș vrea să clarific unele aspecte legate de situația la învățătură de la sfârșitul semestrului. Situația școlară a elevilor pote fi încheiată și în prima săptămână din semestrul al II-lea, în cazul în care acest lucru nu poate fi realizat până vineri. Acum suntem foarte interesați de siguranța elevilor și a profesorilor”, a precizat Pricopie, în contextul întreruperii cursurilor în București și în mai multe județe aflate sub avertizări meteo, începând de luni, în ultima săptămână din semestrul I.

Totodată ministrul Educației a ținut să precizeze că structura anului școlar nu va fi modificată din cauza suspendării cursurilor.

“Nu se modifică structura anului școlar. Vacanța durează, așa cum prevede structura anului școlar, din 1 februarie și până în 9 februarie”, a adăugat Pricopie.

Legat de recuperarea orelor, ministrul a spus că nu s-a luat nicio decizie.

Cititi mai mult AICI:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

http://www.reporterntv.ro/stire/ministrul-educatiei-situatia-scolara-pe-semestrul-i-poate-fi-incheiata-in-prima-saptamana-din-semestrul-ii


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply