Proiect: Transport public gratuit pentru studenţii din Mangalia

0
692

Studenţii din Mangalia care frecventează cursurile facultăţilor de stat din municipiul Constanţa vor avea posibilitatea de circula gratuit pe maşinile de transport în comun care efectuează curse regulate între Constanţa şi Mangalia.

După ce elevii şi profesorii din Mangalia au primit, din 2012, posibilitatea de a circula gratuit pe transportul în comun, acum a venit şi rândul studenţilor să primească facilităţi din partea administraţiei publice locale.

Potrivit unui proiect de hotărâre, studenţii din Mangalia care frecventează cursurile facultăţilor de stat din municipiul Constanţa vor avea posibilitatea de a circula gratuit pe maşinile de transport în comun care efectuează curse regulate între Constanţa şi Mangalia. Primarul Cristian Radu a declarat că proiectul va fi supus, marţi, dezbaterii consilierilor locali.

Iniţiativa acordării acestor gratuităţi la transportul public de călători aparţine edilului Cristian Radu, care le-a promis elevilor, studenţilor şi profesorilor gratuităţi pentru transportul în comun. Radu le-a comunicat cadrelor didactice, în cadrul unei întâlniri, programele de investiţii pe care administraţia locală le are în vedere pentru instituţiile de învăţământ. Printre acestea se numără cele privind siguranţa în şcoli şi sprijinul acordat de municipalitate pentru elevii proveniţi din familii nevoiaşe, extinderea programului de pază la şcoli şi licee, precum şi redactarea unui regulament de acces în unităţile de învăţământ din Mangalia.

Tatian IORGA,Telegraf, Luni, 27 ian.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply