Radu Stroe e doar începutul. Ce miniştri se află pe LISTA REMANIERII

0
831

Guvernul va fi remaniat, o serie de miniştri urmând a fi retraşi din cauza activităţii şterse de la ministere, din cauza problemelor de imagine sau pentru a li se permite să candideze la europarlamentare, au anunţat, pentru gândul, surse din PSD şi PNL.

Cea mai importantă mutare o pregătesc liberalii. Surse liberale au declarat pentru gândul că liderii PNL vor să anunţe o surpriză la Delegaţia Permanentă programată la Sinaia pentru începutul lunii februarie: retragerea din guvern a vicepremierului Daniel Chiţoiu şi cooptarea în echipa guvernamentală a primarului municipiului Sibiu, Klaus Iohannis.

Pentru întărirea echipei guvernamentale, conducerea PNL pregăteşte o remaniere mai amplă, pe lângă numele lui Radu Stroe, care şi-a anunţat demisia azi la solicitarea lui Crin Antonescu, pe listă celor care ar putea să plece se află şi numele ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu.

Şi în tabăra social-democraţilor se pregăteşte în aceste zile remanierea de primăvară, primul post vizat fiind cel al ministrului Dan Nica. Acesta urmează să se afle pe lista PSD pentru europarlamentare. Şi numele ministrului Rovanei Plumb a fost vehiculat pentru a se afla pe lista social-democraţilor pentru Parlamentul European, au precizat surse social democrate pentru gândul.

Crin Antonescu vrea un mai bun control în Guvern. Cheia e la „vicepremierul” Iohannis

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cititi articolul integral in gandul.info/politica/radu-stroe-e-doar-inceputul-ce-ministri-se-afla-pe-lista-remanierii-11949419


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply