De Sărbători, alegeţi să vă relaxaţi la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia

0
974

După un an plin de muncă, stres şi griji cotidiene, alegerea locului unde ne „încărcăm bateriile” trebuie să atingă două obiective: odihnă şi relaxare. În acest sens, constănţenii au la îndemână ofertele generoase, oferite de Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia.

Pachete de terapie şi recuperare

Bilanţul unui an poate însemna, pe lângă bani şi muncă, stres şi griji care se reflectă serios în starea noastră de sănătate. Şi dacă mai punem la socoteală şi faptul că mulţi dintre noi îşi neglijează sănătatea pe parcursul anului, cel puţin în această perioadă trebuie să avem în vedere şi acest aspect. Pentru cei care au deopotrivă nevoie de relaxare pentru trup şi suflet, Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia vine cu cele mai diverse oferte.

„Dacă ne referim la ofertele pentru wellnes, serviciile încep cu hidro-ozono terapie, masaj cu pietre vulcanice şi terapia relaxării. Pentru aceste pro-ceduri, un pacient plăteşte între 30 şi 50 de lei pe şedinţă. Se pot face însă şi abonamente de câte 3-4 şedinţe, care ajung la 150 de lei.

Dacă vorbim de pachetele SPA, pacienţii pot beneficia de pachete care cuprind şedinţe de tratament cosmetic anti-îmbătrânire, saună, masaj cu uleiuri aromatice sau fitness. Tarifele acestor pachete sunt cuprinse între 215 lei şi 600 de lei pentru 5 sau 10 zile.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cert este că, fiecare persoană care alege ca destinaţie de tratament şi relaxare Sanatoriul Balnear, poate primi şi îndrumarea specialiştilor pentru a alege cea mai bună variantă, în funcţie de nevoile pe care le are”, explică Marius Ciocănel, directorul financiar-contabil al Sanatoriului Balnear şi de Recuperare Mangalia.

Oferte pentru 2014

Şi pentru 2014, ofertele de tratament sunt dintre cele mai diverse. De exemplu, pacienţii asiguraţi pot beneficia de un pachet de terapie ce cuprinde 4 proceduri de terapie şi pensiune completă pentru 50 de lei pe zi de persoană dacă alege o cameră cu vedere la mare, 60 de lei dacă alege o cameră cu vedere la oraş, sau 50 de lei dacă alege o cameră pe care să o mai împartă alţi doi pacienţi.

Pentru internare, acesta are nevoie de trimitere de la medicul de familie, nu mai veche de 30 de zile de la data internării, buletin şi să facă dovada de asigurat, prin cuponul de pensie şi adeverinţă de salariat. Există însă şi o ofertă de ambulatoriu, pentru pacienţii neasiguraţi, din Mangalia şi localităţile învecinate. Astfel, pentru 10 zile de tratament, aceştia pot beneficia de 4 proceduri pe zi, din care una hidro, cu o consultaţie medicală inclusă, în perioada 4 februarie – 30 aprilie 2014.

Modernizarea, primul obiectiv pentru anul care vine

2014 se anunţă un an extrem de „bogat” în ceea ce priveşte asigurarea confortului şi tratamentului pacienţilor care vor trece pragul Sanatoriului. Noul manager al instituţiei, Viorel Pascaru, are planuri mari în ceea ce priveşte modernizarea instituţiei.

„Avem în plan dotarea cu aparatură de ultimă generaţie de ozonoterapie şi crioultraterapie. Având în vedere adresabilitatea tot mai mare a pacienţilor, vom începe şi dezvoltarea terapiilor SPA: masaj cu pietre vulcanice şi uleiuri aromate, saună, dar şi fitness şi, desigur, vom încerca să participăm la cât mai multe evenimente şi târguri de profil din ţară şi străinătate pentru a face cunoscute terapiile”, explică managerul.

Andreea NASTASE, cugetliber.ro, Sambata, 14 dec.2013.

http://www.cugetliber.ro/stiri-sanatate-alegeti-sa-va-relaxati-la-sanatoriul-balnear-si-de-recuperare-mangalia-201654


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply