Şefia Judecătoriei Mangalia ar putea fi schimbată

0
692

Conducerea Curţii de Apel Constanţa a înaintat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) propunerea Tribunalului Constanţa de a-l delega în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Mangalia pe judecătorul Cristian Anton David.

Solicitarea va fi discutată în şedinţa Secţiei pentru Judecători a CSM de astăzi. Amintim că, în prezent, această funcţie este ocupată de judecătorul Cristian Deliorga, din cadrul Curţii de Apel Constanţa. El a fost delegat, vara trecută, să conducă instanţa de la Mangalia pentru şase luni.

„La 18 ianuarie 2014 va expira delegarea actualului preşedinte, iar la concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor, organizat de Institutul Naţional al Magistraturii, în perioada 13 septembrie – 4 decembrie, nu s-a înscris niciun candidat pentru ocuparea funcţiei”, se arată în referatul Direcţiei Resurse Umane şi Organizare din cadrul CSM.

Cristian Anton David şi-a dat acordul pentru delegarea sa în funcţia de conducere a instanţei în care activează ca simplu judecător.

Cristina CARAPCEA, telegrafonline.ro, marti, 3 dec.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply