Senatorii dezbat marţi dimineaţă, în plen, proiectul de lege privind Roşia Montană

0
550

Senatorii dezbat marţi, în plen, proiectul de lege privind unele măsuri aferente exploatării minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roşia Montană şi stimularea şi facilitarea dezvoltării activităţilor miniere în România, pentru care comisia specială comună a propus un raport de respingere.

Senatorii dezbat marţi dimineaţă, în plen, proiectul de lege privind Roşia Montană (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

Decizia a fost luată de conducerea Senatului, anunţul fiind făcut de vcepreşedintele Cristian Dumitrescu.

Şedinţa va începe la ora 9.00, sesiunea de declaraţii politice fiind amânată pentru săptămâna viitoare.

Întrebat de ce s-a renunţat la dezbaterea, anterior, a proiectului la Comisia economică şi la Comisia pentru administraţie publică, el a răspuns că un proiect de lege poate să intre în plen şi fără raport dacă raportul nu a fost depus la timp sau nu a fost finalizat în termen.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Dacă o lege poate să intre în plen fără raport şi se dezbate în plen, cu atât mai mult poate să intre în plen cu un raport făcut de o comisie specială, la care au participat toate grupurile parlamentare, care a fost o comisie foarte transparentă. Nu există temei legal să spunem că nu se îndeplineşte o procedură parlamentară”, a subliniat senatorul PSD.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro, 18.11.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply