Mangalia “face cu ochiul” investitorilor străini

0
629
Oportunităţi
Mangalia “face cu ochiul” investitorilor străini

Autorităţile locale din Mangalia sunt în discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri din Israel, în vederea derulării unor investiţii în zona de sud a litoralului.

Conducerea administraţiei locale din Mangalia discută, în această perioadă, cu mai mulţi investitori străini, în vederea demarării unor afaceri în sudul litoralului.

„Păstrez permanent legătura cu autorităţile publice locale din oraşul israelian Karmiel, care vor efectua, în perioada următoare, o vizită la Mangalia. Alături de autorităţi vor fi prezenţi şi câţiva întreprinzători de succes din Karmiel. Deşi oraşul israelian are numai 50.000 de locuitori, numărul fabricilor este de peste 100, toate înregistrând profit. Sper ca discuţiile dintre noi să se concretizeze în deschiderea unor fabrici la Mangalia, oamenilor de afaceri israelieni urmând să le acordăm facilităţile de care au nevoie”, a spus primarul Cristian Radu.

Nu cu mult timp în urmă, autorităţile din Mangalia au purtat discuţii şi cu o delegaţie libaneză, condusă de preşedintele municipalităţii Byblos (Liban), Ziad Hawat, pentru a analiza posibilitatea dezvoltării unor investiţii în sudul litoralului.

În cadrul unei întâlniri cu primarul Cristian Radu, oaspeţii s-au arătat interesaţi ca, într-o primă etapă, să aducă investitori din Liban, pentru a construi, în zona Mangalia, o universitate şi un spital cu centru balnear.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro, Marti, 12 nov.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply