Olguţa Vasilescu: Nu avem norme de aplicare la legea câinilor maidanezi. Cineva doarme într-un minister

0
589

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri, la Liga Aleşilor Locali ai PSD, că “degeaba a făcut Parlamentul Legea câinilor maidanezi dacă nu există normele de aplicare a acestei legi” şi a pledat pentru simplificarea procedurilor privind atragerea fondurilor europene.

“Daţi-mi voie să vă spun şi ce mă doare: Legea câinilor maidanezi. A apărut, vă mulţumim, dar nu avem norme de aplicare. Cineva acolo doarme într-un minister. Dacă se mai întâmplă vreo nenorocire, nu ştiu unde va fi pasată responsabilitatea între Guvern, între primari, cum vom reuşi să facem.

Degeaba a făcut Parlamentul această lege, dacă nu avem normele de aplicare şi sper din toată inima că ONG-urile nu fac politica Parlamentului României, ONG-urile care susţin că aceste norme vor apărea undeva la jumătatea anului viitor şi sper că va fi sancţionat cel care se ocupă din minister cu aceste chestiuni şi ar trebui să vină mai repede cu ele, pentru că deja a ieşit din termen şi cred că ar trebui şi nişte sancţiuni la adresa ministrului respectiv”, le-a spus Lia-Olguţa Vasilescu reprezentanţilor PSD, arătând că trebuie sancţionat cineva din minister sau vreun ministru.

Ea a arătat că trebuie simplificate procedurile pentru atragerea fondurilor europene şi că îi roagă pe parlamentari să fie mai puţin populişti şi mai realişti atunci când fac legi şi să se consulte şi cu primarii.

Cititi mai mult pe mediafax.ro, Vineri, 8 nov.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply